Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/koerekort-koereskole.dk/public_html/classes/db.class.php on line 11
Kørekort til Lastbil | kørekort-køreskole.dk

Kørekort-Køreskole.dk

Kørekort-Køreskole.dk

Køreskoler i Danmark

Tag dit kørekort i København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde...

Kørekort til lastbil (Kategori C)

Krav:

Du skal være fyldt 18 år og være i besiddelse af et kørekort til almindelig bil (kategori B) for at få kørekort til lastbil. Derudover skal du have en ny lægeerklæring, da der er strengere helbredskrav.

Varighed:

Ca. 1 - 2 måneder.

Uddannelsen:

Teori: Mindst 16 lektioner.

Praktik: Mindst 14 lektioner.

Køreteknik: Mindst 4 lektioner.

Kvalifikationsbevis: Hvis du er under 21 år og skal ud og køre en lastbil der har en totalvægt der overstiger 7,5 tons skal du have et såkaldt hvidt kvalifikationsbevis. Kvalifikationsbeviset drejer sig bla. om ansvar, køre/hviletider, transportdokumenter og udbedring af mindre driftsfejl på lastbilen.

Påhængsvogn til lastbil

Krav:

For at få kørekort til påhængsvogn til lastbil skal du være fyldt 18 år, være i besiddelse af et kørekort til kategori C (lastbil) og opfylde de samme helbredskrav som til lastbil.

Kørekort til påhængsvogn til lastbil giver dig ret til at køre vogntog med stor påhængsvogn i alle de kategorier du har kørekort til.

Du har ikke installeret flash eller du har ikke aktiveret Java.

Vælg region ved at klikke på kortet